06:37, pet, 29. Mar

Pomagajte najti voznika črnega BMW, ki je drvel v Mariboru





Mariborski policisti želijo zbrati čim več podrobnosti o neprimerni torkovi vožnji voznika črnega BMW, ki so mu začeli slediti na Fochevi ulici v Mariboru, prijeli pa so ga v naselju Metava. Za informacije prosijo vse priče in še zlasti tiste, ki so bili ogroženi zaradi voznikovega ravnanja.

Foto: STA
Foto: STA

Vsi, ki lahko posredujejo informacije o voznikovi vožnji, naj se zglasijo na postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti 117 ali pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30, interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200, so danes sporočili s Policijske uprave Maribor.

Policija je voznika osebnega avtomobila znamke BMW serije 5 črne barve v torek ob 15.35 ustavljala s civilnim službenim vozilom na Fochevi ulici v Mariboru, ker sta bili na vozilu dve različni registrski tablici. Ker jima je želel ubežati, sta mu policista sledila.

Voznik je iz Focheve zapeljal na Aljaževo ter nato na Ulico Pariške komune, ob tem pa neznanemu vozniku izsilil prednost. Iz Ulice Pariške komune je zavil na Titovo cesto, ob tem pa na prehodu za pešce ogrožal več ljudi, ki so pravilno prečkali vozišče.

V krožišču Titove in Pobreške ceste je ogrožal voznika osebnega avtomobila na prednostni cesti, pri vožnji v smeri trgovskega centra Europark pa pri polni črti nepravilno prehiteval kolono vozil in ogrožal nasproti vozeče, ki so se umikali skrajno desno.

Za trgovskim centrom je zavil desno v smeri dvoetažnega mosta in z vožnjo nadaljeval po Pobreški ulici v smeri Zrkovske in Čufarjeve do križišča in nato v smeri Malečniškega mostu, ki ga je prečkal. Ob tem je večkrat zapeljal v križišče pri rdeči luči, vozil po sredini vozišča in ogrožal tiste, ki so vozili v nasprotno smer.

Med vožnjo po Čufarjevi je na prehodu za pešce pri bencinskem servisu Petrol ogrožal pešca, ki je pravilno prečkal ulico. Policisti so ga potem po njegovi divji vožnji skozi naselja Vodole, Hrenca in Celestrina prijeli ob 15.51 v naselju Metava.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.