02:32, sre, 24. Apr

Pomagajmo 4-članski družini, ki je po požaru ostala brez strehe nad glavo





V stanovanjskem objektu na Bezeni v občini Ruše, ki ga je včeraj popoldan zajel požar, je živela štiričlanska družina, ki je sedaj ostala brez strehe nad glavo. Požar je uničil streho, poškodoval notranjost in le pred nekaj tedni obnovljeno fasado. Sicer so bili sinoči nastanjeni v ruškem hotelu Veter, a potrebujejo pomoč, najbolj  obutev in fizično pomoč pri odstranjevanju pogorelih in uničenih predmetov ter ostalih stvari. Kontaktirajte družino na telefonsko številko 041-385-920.

Družina Brus potrebuje oblačila za oba fanta stara 13 in 17 let in čevlje zanju številka 38 in 43. Prav tako potrebujeta obutev tudi oče in mati. Oče potrebuje čevlje velikosti 43, mati pa številko 38-39. Brusova sta dejala, da je dobrodošla vsakršna pomoč, predvsem tudi fizična. “Zdaj moram prvo to vse skupaj spraviti ven, očistiti in odstraniti in pričeti kuriti, da ne bo vse ostalo namočeno in zdaj še pomrznilo. Treba bo menjati celo streho, saj je vse skupaj uničeno in tramov več ni,” nam je danes povedal gospod Brus. “V tem trenutku pa potrebujemo najbolj obutev in razvlažilce zraka,” je še dodal. “Potrebno bo nabaviti tudi pelete za ogrevanje,” je še dodal.

Robert Brus
Robert Brus

Stvari lahko dostavite na recepcijo hotela Veter, kjer družina zaenkrat tudi biva. Po besedah županje Občine Ruše Urške Repolusk, so v dogovorih s Krajevno organizacijo Rdečega križa Ruše, ki naj bi v ponedeljek odprla tudi bančni transakcijski račun (TRR), kamor boste lahko donirali sredstva za štiričlansko družino.

O podrobnostih vas bomo obveščali tudi na našem spletnem portalu Lokalec.si in na facebook strani BK TV.

Morda Vas zanima tudi:
– FOTO: Družina na Bezeni zaradi požara ostala brez strehe nad glavo

Požar uničil dom 4- članske družine. Foto: PGD Bistrica ob Dravi.
Požar uničil dom 4- članske družine. Foto: PGD Bistrica ob Dravi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.