17:33, čet, 28. Mar

Planet zdravja Maribor vabi na dan odprtih vrat





Planet zdravja Maribor prireja dan odprtih vrat. V ponedeljek, 15. oktobra, med 10.00 in 18.00, boste iz prve roke izvedeli vse, kar vas zanima v zvezi z zdravjem in počutjem. Za obiskovalce bodo na voljo popusti in nagradne igre.

Vir: pixabay.com
Vir: pixabay.com

Blagovna znamka Planet zdravja združuje celoten nabor znanj, ki so potrebna za celostno reševanje težav z zdravjem ali počutjem. “Če imate tudi sami težave s počutjem in zdravjem ali pa bi se jim želeli izogniti, je dan odprtih vrat nalašč za vas. V ponedeljek, 15. 10. 2018, smo za vas v prostorih Planeta zdravja Maribor, na naslovu Heroja Nandeta 37, 2000 Maribor, pripravili dan odprtih vrat,” so povedali v Planetu zdravja.

Na dogodku bosta prisotna prof. Irma Ogorevc in prof. Igor Ogorevc, ustanovitelja blagovne znamke in utemeljitelja svetovno priznane metode termoregulacija telesa – Body Thermoregulation.

Obiskovalci boste lahko osebno vprašali vse, kar vas zanima v zvezi z zdravjem in počutjem. Hkrati pa se boste lahko podrobno poučili o produktih Planeta zdravja. Za obiskovalce bodo na voljo popusti in nagradne igre.

Več o Planetu zdravja najdete na https://planetzdravja.com ali brezplačni številki 080 88 10.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.