15:35, čet, 28. Mar

PGD Selnica ob Dravi organiziralo tekmovanje





Prav posebno tekmovanje pa je ta vikend potekalo tudi v Selnici ob Dravi. Tamkajšnje gasilsko društvo je namreč organiziralo prvo gasilsko tekmovanje za pokal občine Selnica ob Dravi.

Ekipa A iz Selnice ob Dravi se je uvrstila na državno tekmovanje, ki se nezadržno bliža. Nanj so se pripravljali celo leto, med vajami pa so prišli na idejo, da bi lahko manjše tekmovanje organizirali tudi v svojem domačem kraju. Za tekmovalce pa so pripravili čisto novo, še nikjer videno disciplino, katere bistvo je bilo predvsem hitro oblačenje gasilske obleke.

Na gasilce pa je ponosen tudi župan občine Selnica ob Dravi, Jurij Lep, ki meni da je to odlična ideja za vajo in tudi za zabavo. Zaupa v ekipo Selnice ob Dravi in je prepričan, da se bodo na državnem prvenstvu uvrstili med prvih deset.

Za ekipe so bile pripravljene tudi nagrade. Tako sta ženska ekipa PGD Pekre in moška ekipa PGD Bistrica ob Dravi 1 prejeli prehodna pokala ter praktična darila. Pripravljena so imeli tudi darila za zadnje uvrščene, le-ti so prejeli klobase.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.