09:48, sob, 20. Apr

Paintball vse bolj priljubljen šport tudi na Muti





Paintball je šport, ki postaja v Sloveniji vedno bolj popularen. Nad njim so navdušeni tudi na Muti, kjer so se ta vikend posvetili predvsem Paintballu.

Športno mladinsko društvo Gortina in Paintball klub Radlje sta tokrat združila moči in na igrišču Karavaning na Gortini organizirala Paintball na napihljivih blazinah.

Z organizacijo je bilo kar precej dela, saj je bilo potrebno pripraviti teren in preveriti vso opremo. Dogodek je potekal kar dva dni in tako so se vsi prijavljeni v soboto najprej spoznavali s tem športom, čemur je sledilo streljanje na napihljivih ovirah in nato še posamično streljanje.
Tekmo, na katero so se vneto pripravljali vso soboto se je odvila v nedeljo, 13. maja. Najvišje uvrščeni med igralci so bile sledeče ekipe 1. mesto ekipa: Gluhi svizci (ekipa organizatorja- Nejc Kreuh, Jaka Paradiž, Dejan Hiter), 2. mesto ekipa: Killersi (Rok Potočnik, Dani Tratnik, Aleš Krajnc), 3. mesto ekipa: Mladiči (Tadej Ring, Anže Valtl, Jaka Cvar) in 4. mesto ekipa: Koyoti (Matej Kvasnik, Tadej Stamlak, Uroš Tertinek).



Več na BK TV ob 18.30 in 10.00 v oddaji Občinski informator

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.