22:38, čet, 28. Mar

ODZIV NA »ANONIMKO«, KI OBTOŽUJE SVETOVALCA ŽUPANA MOM, MARKA KOVAČIČA





V javnosti se je pojavil tekst, ki naj bi ga napisala bivša sodelavka svetovalca župana MOM, Marka Kovačiča. Pri preverjanju navedb se je izkazalo, da temu ni tako in da je domnevna avtorica pisma, ga. Nataša Hauptman, že v nedeljo podala kazensko ovadbo in predlog za pregon zaradi zlorab. Zatrdila je namreč, da je neznana oseba njen prvotni tekst bistveno spremenila, zato ni možno smatrati, da pri zadevi gre za njen tekst ali navedbe.

Ob tem je potrebno omeniti, da je domnevna avtorica izpostavila, da ima drugačno politično mnenje kot ga zastopa ekipa na občini, kar spoštujemo. Očitno pa skupno obsojamo, da se je go. Hauptman, kot navaja sama, izkoristilo za politične namene. V elektronski pošti je Marku Kovačiču namreč navedla, da si bo tudi v prihodnje prizadevala razkrivati politična ozadja celotne zadeve, se ob tem opravičila in zapisala: »Vedno sem se zavzemala za »pošteno igro«, vendar to, kar se je zgodilo z objavo, ni bilo pošteno ne do vašega tima in nikakor ne do mene. Kljub temu, da smo na nek način nasprotniki, sem seveda na voljo za aktivno reševanje situacije.«

Na osnovi vseh zbranih dejstev je jasno, da gre za zlonamerni politični konstrukt zoper osebe, ki so blizu županu MOM, zato bodo te osebe po posvetovanju z odvetniki sprožile vse postopke za zaščito njihovega dobrega imena.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.