PRENOS V ŽIVO

VIDEO: Rušane navdušile mišice
Skoraj gola in zelo mišičasta telesa. Po dvajsetih letih premora

Odkrili in zasegli v Nemčiji ukraden osebni avtomobil

Policisti policijske uprave Maribor so sporočili, da sta se 3.11.  na izstop na Mednarodni mejni prehod Središče ob Dravi, z osebnim avtomobilom znamke Audi A-6 , črne barve, pripeljala 17 letna državljana Nemčije. Policisti so pri preverjanju vozila ugotovili, da je bilo vozilo ukradeno 30.10. v Nemčiji.

Policisti so po preveritvi vozila opravili zaseg vozila, zoper mladoletnega voznika pa bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo. Prav tako so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja in brez posedovanja osebnih dokumentov zoper mladoletnega voznika podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče na Ptuju.

Ukraden Audi A6 na Središče

Ob tem so obvestili tudi Center za socialno delo na Ptuju, katerih delavci so prevzeli mladoletnika in ju odpeljali v Krizni center Maribor. Za oba je namreč bil razpisan ukrep pogrešanje mladoletne osebe.

© Vse pravice pridržane BK TV          Tržaška 65, 2000 Maribor | Tel: +386 (0) 41 396 426 (mobitel) | Email: urednistvo.lokalec.si@gmail.com | Odgovoren urednik: Boštjan Lesjak