Občinski informator 43

Občinski informator je informativna oddaja na lokalni televiziji BK TV, v kateri tedensko predstavljajo aktualne dogodke iz občin Ruše, Selnica ob Dravi, Podvelka, Radlje, Muta, Vuzenica in Dravograd.

Tokrat v Občinskem informatorju:
-Občinski praznik Ruše,
-Športni vikend Ruše,
-Kulturni program KUD Bezena,
-Keglanje,
-Obisk pri lovski družini Ruše,
-Kolesarjenje od Ruš do Fale,
-Kolesarski vspon na Šumik
– Mednarodno srečanje godb in mažuretk
– itd.

[pro-player width=’590′ height=’349′ type=’video’]http://www.lokalec.si/Video/Obcinski_informator/obcinski_informator_43.f4v[/pro-player]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

4 KOMENTARJEV
Jasna Kampl     21.06.2011 ob 14:48

Se strinjam s Petrok, kar tako naprej..
 
Peter Viršič     21.06.2011 ob 14:47

Z moje strani, lahko samo pozdravim, to kar dela ekipa BK TV, proti prej je to super. Kaj vse snemajo, končno krožijo informacije o dogodkih..
 
admin     21.06.2011 ob 11:42

Zahvaljujemo se vam za vašo kritiko. Na BK TV in LOKALEC.SI je bil objavljen intervju z orgnizatorjem godbe v prejšnji oddaji Občinski informator, prav tako pa se je prireditev predstavila v oddaji REPORT. Celoten posnetek vseh nastopajočih skupin bo v oddaji LOKALNO, ki bo prav tako objavljena na spletni strani LOKALEC.SI. Na žalost pa ne moremo dvournega dogajanja stlačiti v prispevek, ki traja samo dve minuti. LP.
 
Andrej Šauperl     21.06.2011 ob 8:39

Lep prispevek o Mednarodnem srečanju pihalnih orkestrov, pa vendar moram opozorit na dve podrobnosti: Bistvo srečanja pihalnih orkestrov in mažoret je glasba, ki pa je v vašem prispevku ni niti za eno noto ... popolnoma ste spregledali organizatorja in domačina - Godbo Ruše z mažoretno skupino, ki je prav tako nastopila, kot ste spregledali skupno igranje vseh orkestrov, ki je na takšnih in podobni prireditvah vedno nekaj posebnega. Žal. Pa vse dobro še v naprej..