04:52, pet, 19. Apr

Občani Ruš pozivajo NKBM za vrnitev bankomata v Bistrico ob Dravi





Danes je na socialnih omrežjih zaokrožila peticija “Poziv NKBM za vrnitev bankomata v Bistrico ob Dravi”, s katero želijo občanke in občani Ruš predvsem pa prebivalci Bistrice ob Dravi vrniti bankomat nazaj v kraj. Kar ni uspelo politiki, bodo sedaj poskusili doseči krajani Bistrice ob Dravi?

Odstranitev bankomata
Odstranitev bankomata

Po tem ko so krajani Bistrice ob Dravi minuli ponedeljek ostali brez bankomata, ki  je bil nameščen na nekdanji trgovini Klasek, so danes na socialnem omrežju pozvali vodstvo NKBM, da bankomat vrnejo nazaj, kar kaže, da je za Bistričane zdaj pomembno, da jih podprejo vsi Rušani in peticijo podpišejo v čim večjem številu, tako, da poskusijo NKBM dokazati, da ima bankomat širši pomen za kraj.

Celoten poziv do peticije in podpis lahko oddate na povezavi.

“Pozivamo vodstvo NKBM, da ponovno skrbno in tehtno razmisli o odločitvi, da ukine in odstrani edini bankomat v kraju Bistrica ob Dravi in ga čimprej vrne nazaj. Kraj z 1350 prebivalci ima velik delež starejšega prebivalstva, ki so po ukinitvi poštne poslovalnice in trgovine zdaj ostali še brez edinega bankomata v kraju. Vodstvu NKBM predlagamo nadgraditev bankomata z možnostjo plačevanja položnic,” so zapisali pod peticijo, ter ob tem še dodali: “Razumemo poslovno odločitev banke pri obvladovanju stroškov, hkrati pa banko pozivamo in opozarjamo, da banka ne sme zanemarjati svojih komitentov, ki so doma na vasi in jih tako postavljati v neenakopraven položaj z ostalimi.”

 

Morda vas zanima tudi:
V Bistrici ob Dravi ostali brez bankomata

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.