11:42, čet, 28. Mar

NK Maribor o odhodu Darka Milaniča: “Poskus destabilizacije z lažmi”





Trener Maribora Darko Milanič naj bi poleti zapustil tabor vijoličastih in se spet podal v tujino, danes piše nogomania.com. Če ne bo nepredvidenih sprememb, bo Milanič prevzel Slovan iz Bratislave. Na poročanje so se odzvali pri Mariboru in novico o Milaničevem odhodu označili za laž.
nk maribor, darko milanič (1)

“Petek v slovenskem medijskem prostoru se je, kot mnogi doslej, začel z našim klubom v izpostavljenih naslovih in udarnih novicah. Tokrat, žal, z zavajanjem in širjenjem neresnic. Najprej o objavljeni novici, da naj bi Darko Milanič po koncu sezone zapustil vijol’čno klop in se preselil k Slovanu iz Bratislave. Razumemo, da se v medijskih zapisih znajde marsikaj, ampak današnji je šel čez vse meje dobrega okusa. Ob zapisanem lahko rečemo le, da gre še za eno laž Nogomanie. In enega izmed zadnjih poskusov destabilizacije našega moštva pred začetkom zadnje, odločilne četrtine prvenstva in pred usreničitvijo športnih ciljev,” pravijo v NK Maribor.
Ob tem sporočajo, da se pri NK Maribor nemoteno pripravljajo na sobotno tekmo z velenjskim Rudarjem, ob tem pa že imajo izdelane tudi številne načrte za novo sezono, ki so – ne glede na razplet ligaškega in pokalnega tekmovanja do konca pomladi – povezani z najtrofejnejšim trenerjem v zgodovini kluba ter slovenskega nogometa. “Ker neresnične zgodbe, usmerjene v rušenje blagovne znamke in dobrega dela NK Maribor, niso redek pojav, moramo ugotoviti, da nismo presenečeni nad še eno lažjo zelenega portala, ki naj bi bil vseslovenski. Z Darkom Milaničem v vlogi trenerja gremo proti dvojni lovoriki in tudi v pripravo na novo sezono. Razumemo, da včasih k nogometnim temam sodijo tudi novice s pridihom senzacionalizma, ampak kar je preveč, je preveč. V nogometnih in tudi širših krogih je znano, da je Nogomania v takšnih ali drugačnih oblikah naklonjena oz. tesno povezana s klubom, ki je trenutno z dvanajstimi točkami zaostanka na drugem mestu prvenstvene lestvice, ampak izbrana pot ni prava. Zato svetujemo, naj se s skupnimi močmi trudijo biti boljši na igrišču, ne pa z lažmi izven igrišča,” so že zapisali v odzivu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.