16:02, pet, 19. Apr

Na tekmo v Ljudski vrt (raje) z brezplačnim avtobusom, redarji nad nepravilno parkiranje





Jutri bodo vijoličasti nogometaši NK Maribora v Ljudskem vrtu odigrali povratno tekmo tretjega kroga kvalifikacij za ligo Europa z ekipo Rangers FC. Kot so sporočili z Mestne občine Maribor, bodo vsem imetnikom vstopnic za tekmo omogočili brezplačne vožnje z mestnim avtobusom. Ob tem pa opozarjajo, da bodo (ne)pravilno parkiranje okoli stadiona poostreno nadzirali redarji.

Od 16.00 do 22.00 bo potekal poostren nadzor redarjev v neposredni okolici stadiona Ljudski vrt. V času izvajanja poostrenega nadzora v neposredni bližini Ljudskega vrta je prioriteta na ugotavljanju spoštovanja določil prepovedi parkiranja vozil v neposredni okolici dogodka. Namen je preprečevanje in sankcioniranje najhujših oblik nepravilnega parkiranja vozil, torej parkiranja s katerim se neposredno ogrožajo najranljivejši udeleženci v cestnem prometu (pešci, kolesarji, invalidne osebe) in parkiranja s katerimi se povzroča trajna škoda na javnem premoženju (zelenice) ter drugih določil iz pristojnosti občinskega redarstva,” so sporočili z MO Maribor.

redarji kazen

Spremenjen prometni režim
Ob tem, da imetnikom vstopnic ponujajo brezplačni prevoz z mestnim avtobusom opozarjajo še, da se bo v okolici Ljudskega vrta spremenil prometni režim.
Med 06.00 in 24.00 bo veljala popolna zapora vozišča:
– Gregorčičeve ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice,
– Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice,
– Prežihove ulice na odseku od Gosposvetske ceste do Gregorčičeve ulice,
– Vilharjeve ulice na odseku od Kamniške ulice do Mladinske ulice,
– Kajuhove ulice na odseku od Mladinske ulice do Gregorčičeve ulice.
Spremenjene pa bodo tudi trase avtobusnih linij št. 7 in 18 (spremenjena trasa – Strossmayerjeva – Gosposvetska – Vrbanska).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.