12:13, pet, 19. Apr

Na Ptuju že 10. Kino brez stropa





Za vse ljubitelje kina na prostem, na Ptuj ponovno prihaja Kino brez stropa. Na dvorišču Ptujskega gradu se bo ta petek, 28. junija ob 21.00 pričel že 10. jubilejni festival in bo trajal do 4. julija.

Vsaj enkrat letno si tako privoščimo letni kino s filmskimi vrhunci v čudovitem ambientu pod poletnimi zvezdami, ki ga lahko označimo kot razkošje. “Kino brez stropa je dočakal svojo jubilejno 10. edicijo. Nanj smo se Ptujčanke in Ptujčani že tako navadili, da je postal nepogrešljiv del našega živahnega poletnega kulturnega in družabnega življenja,” so zapisali organizatorji v Mestnem kinu Ptuj.

FOTO: Facebook profil Kino brez stropa
FOTO: Facebook profil Kino brez stropa

Letos so k preizkušenemu formatu veličastnega letnega kina na grajskem dvorišču dodali še eksperiment s še bolj sproščeno obliko letnega kina na ptujskem travnatem griču Panorama. “Odlični odzivi nas spodbujajo, da bomo v prihodnje skušali s filmi “okupirati” še druga zanimiva prizorišča, ki jih v našem mestu in okolici res kar mrgoli. Filmi ljubijo Ptuj in Ptuj ljubi filme. Se vidimo na gradu in v kinu!,” so še zapisali organizatorji.

Celoten program letošnjega Kina brez stropa najdete TUKAJ. Izpostavimo pa lahko otvoritveni film Bojevnica v islandski produkciji, gre pa za zmagovalni film Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala LIFFe 2018, pa tudi slovensko klasiko Poletje v školjki 1 in 2.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.