16:34, pet, 29. Mar

Na Pohorju kmalu pričetek smučarske sezone





Na Pohorju se bo začela smučarska sezona. Kot so sporočili iz Marproma bo odprtje nove smučarske sezone (Ski opening) potekalo od 14. do 16. decembra.

Otvoritveni dnevi na Mariborskem Pohorju bodo potekali od 14. do 16. decembra. “V tem času bodo veljale akcijske cene dnevnih smučarskih vozovnic, za obiskovalce pa bomo pripravili tudi različne spremljevalne dogodke. Tako se bo 14. decembra v ciljni areni Snežnega stadiona odvijal velik koncert z znanimi slovenskimi glasbenimi zasedbami,” so sporočili v izjavi za javnost.
smucusce-pohorje-zlata-lisica-snega-arena-6

Na omenjenem koncertu pod Pohorjem 14. 12. bo obiskovalce od 15. ure dalje najprej zabavala skupina Jeannette, zatem pa bosta na odru nastopili še zasedbi CoverLover in Dan D. Za vse smučarje oziroma imetnike smučarskih vozovnic bo vstop na prizorišče koncerta na Snežnem stadionu brezplačen, medtem ko bodo lahko ostali udeleženci vstopnice po ceni 15 evrov kupili preko Eventima.
Ob otvoritvenih dnevih letošnje zimske sezone na Mariborskem Pohorju med 14. in 16. decembrom bodo dnevne smučarske vozovnice za odrasle stale samo 17 evrov, za mladino 14 in za otroke 10 evrov. Katere smučarske proge bodo takrat urejene in odprte, bo odvisno predvsem od vremenskih razmer v času do napovedanega uradnega začetka zimske sezone na Pohorju. Visit Pohorje Ski opening bo obenem predstavljal še uradni zaključek projekta Evropsko mesto športa, pri katerem sodeluje več partnerjev. “Med drugim bo tako na prizorišču potekala tudi nagradna igra pod pokroviteljstvom Športne zveze Maribor, na kateri bomo med zbrane razdelili 100 brezplačnih dnevnih smučarskih vozovnic, 200 vstopnic za Ledno dvorano Maribor in 100 za Kopališče Pristan,” so dodali.
“Glede na atraktiven spremljevalni program organizatorji pričakujemo, da se bo 14. decembra pod Pohorjem zbralo večje število obiskovalcev. Tem bodo vse podrobnejše informacije o dogodku v prihodnjih dneh na razpolago na spletni strani www.visitpohorje.si in Facebooku Visit Pohorje,” so še pisno sporočili.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.