18:32, čet, 25. Apr

Na mariborski Pedagoški fakulteti se veselijo Lampiončkov





Zelenica pred Pedagoško fakulteto Univerze v Mariboru bo kmalu postala prireditveni prostor dnevnega dogajanja Lampinčkov, enega največjih projektov Študentske organizacije Univerze v Mariboru, ki združuje športne igre in študentsko zabavo. Prireditev pozdravlja in podpira tudi dekan Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru Marko Marhl.

Lampiončki 2016

Dekan Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru Marko Marhl meni, da so Lampiončki v teh 37. letih postali pravi študentski praznik. “S ŠOUM- om in zavodom Štuk dobro sodelujemo, zato jih bomo tudi letos gostili na zelenici pred našo fakulteto. Študenti in organizatorji so še posebej v lanskem letu dokazali, da so vešči dobre organizacije in odgovornemega ravnanja z odpadki ter okolico in prav je, da v tem duhu dogodek podpiramo in smo del širših aktivnosti študentov in študentskega življenja,« je dejal.

Pred dvema letoma so se organizatorji odločili za lokacijsko spremembo, kar pomeni, da se bo celotno dogajanje tudi letos odvijalo znotraj študentskega kampusa Gosposvetska. Pedagoška fakulteta Univerze v Mariboru želi vsem študentom prijetno druženje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.