21:18, čet, 28. Mar

Na Mariborskem Pohorju začeli smučarsko sezono tudi z dobrodelno noto





Po uvodnem zimskem vikendu, ko so na Mariborskem Pohorju prejšnji teden zagnali le otroški poligon, danes tam tudi uradno začenjajo novo zimsko sezono s promocijsko ceno dnevnih smučarskih vozovnic. Ob tej priložnosti bo smučarje in ostale obiskovalce čakal še pester spremljevalni program, otvoritev pa ima tudi dobrodelni značaj.

Kot so sporočili iz Marproma, ki upravlja z žičniškimi napravami na Pohorju na mariborskem koncu delujeta trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme, na areškem pa vlečnici Cojzerica in Areh, prav tako pa bo odprta tudi sedežnica Pisker, ki velja za eno njihovih najbolj priljubljenih prog.

Vir: FB Visit Pohorje

Smučišča bodo danes odprta od 9. do 14. ure, nato pa bo do 17. ure mogoče še sankanje na otroškem poligonu Bellevue. Obenem bodo na terasi koče tik pod zgornjo postajo gondole za vse obiskovalce pripravili Ski opening zabavo.

Za vse smučarje bo danes veljala enotna cena dnevne smučarske vozovnice, ki bo znašala pet evrov, pri čemer bodo ves izkupiček namenili v dobrodelne namene za otroke. V sodelovanju s Centrom za socialno delo Maribor bodo namreč izbrali 20 otrok, ki jim bodo podarili smučarsko opremo in štiridnevni tečaj smučanja.

Od nedelje bo nato v veljavi redni obratovalni čas smučišč med 9. in 16. uro, dnevne smučarske vozovnice pa bodo še naprej ponujali po znižanih cenah – 17 evrov za odrasle, 14 za mladino, študente in seniorje ter deset evrov za otroke in invalide. Od sobote naprej bo na Pohorju vozil tudi smučarski avtobus med Bellevuejem in Arehom.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.