00:38, pet, 19. Apr

Misli, ki jokajo





Minulo soboto je v Kulturnem domu v Rušah potekala predstavitev knjige Andreja Pegana, z naslovom ” Misli, ki jokajo.” Predstavitev je organiziralo Kulturno umetniško društvo Franjo Sornik iz Smolnika v sodelovanju z Združenjem šoferjev in avtomehanikov Ruše.

DSC_0612

Organizatorji bi si želeli, da bi bila udeležba večja, saj se ljudje premalo zavedamo kako pomembna je varnost v prometu. Na predstavitvi je nekaj besed o varnosti v prometu spregovoril tudi Franc Osvald iz Policijske postaje Ruše.

Spregovoril je tudi Andrej Pegan, ki je imel leta 1996 težjo prometno nesrečo, v kateri je umrl njegov prijatelj, sam pa je utrpel hude poškodbe. Postal je invalid 1. stopnje po poškodbi glave. Napisal je knjigo z naslovom MISLI, KI JOKAJO. V knjigi beremo o vzponih in padcih po prometni nesreči ter boj, ki ga je bil iz dneva v dan, da je danes ponovno samostojen človek. Za Andreja je bila to že 77. predstavitev knjige.

Ker se v nesrečah poškoduje vse več mladih ljudi pa v prihodnje organizatorji razmišljajo, da bi organizirali predstavitev tudi za dijake in študente.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.