14:39, čet, 28. Mar

Mestna občina in Upravna enota Maribor od ponedeljka znova z odprtimi vrati





Od ponedeljka, 1. junija, po preklicu epidemije koronavirusne bolezni, vstop v uradne prostore Mestne občine Maribor in Upravne enote Maribor v Ulici heroja Staneta 1 v času uradnih ur ne bo več omejen.

Ker kljub preklicu epidemije nevarnost okužbe covid-19 še vedno ostaja, vse zunanje obiskovalce prosijo, da se pred vstopom v uradne prostore naročijo. V obdobju epidemije se je naročanje izkazalo kot zelo učinkovito; delo je v glavnem tekoče potekalo, takšna organizacija je bila dobro sprejeta tudi med strankami. Upravna enota Maribor uporabnike prosi, da se, v izogib daljšemu čakanju, za urejanje zadev še naprej naročajo na številko (02) 2208 350 ali elektronski naslov ue.maribor@gov.si.

Mestna občina Maribor bo – z izjemo vložišča v pritličju stavbe – stranke še vedno sprejemala samo po vnaprejšnjem dogovoru oziroma z naročanjem na telefonski številki (02) 220 1 000 ali po elektronski pošti mestna.obcina@maribor.si. Na občini je bistveno manj fizičnega poslovanja s strankami, kot na upravni enoti, zato pričakujejo, da bo tudi tukaj ta utečeni način dela še naprej ustrezen.

“Občane prosimo, da za svojo in varnost zaposlenih ter drugih obiskovalcev ob obisku občinske stavbe še naprej upoštevajo osnovne varnostne ukrepe: higiena in razkuževanje rok, higiena kašlja, varnostna razdalja do drugih. Osebam, ki bodo kazale očitne znake okužbe, varnostna služba ne bo mogla dovoliti vstopa. S pomočjo varnostnikov bomo tudi skrbeli, da se v prostorih upravne enote ne bo zadrževalo preveč ljudi hkrati, zato stranke prosimo za razumevanje in potrpljenje v primeru, da bodo morale za vstop v objekt nekoliko počakati,” sporočajo iz Mestne občine Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.