13:35, pet, 29. Mar

Med prazniki spremenjen urnik odvoza smeti





Iz podjetja Snaga so sporočili, da bodo zaradi praznikov spremenjeni urniki nekaterih njihovih storitev. “Odvoz odpadkov iz gospodinjstev bo v četrtek, 31. oktobra, potekal po običajnem urniku, torej tako, kot da gre za običajen delovni dan. V petek, 1. novembra, odvoza odpadkov ne bo, nadomestni odvoz bomo izvedli v soboto, 2. novembra,” so sporočili.

Od maja letos se je odvoz smeti podražil za 38 odstotkov.

“Vse uporabnike, ki imajo sicer odvoze odpadkov načrtovane ob petkih, prosimo, da v soboto do 6. ure zjutraj nastavijo posode na prevzemno mesto,” so sporočili iz Snage.
Vsi zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah, v katerih izvajamo gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki, bodo na praznični dan zaprti. “V Zavetišču za živali na praznik ne bo ne ogledov živali ne sprehodov. Ekološka tržnica bo ta teden na Glavnem trgu organizirana že v sredo, 30. oktobra, saj bodo v petek, 1. novembra, vse lokacije tržnic zaprte. V četrtek, 31. oktobra, bo obratovala osrednja mariborska tržnica na Vodnikovem trgu, in sicer med 7. in 12. uro,” so še sporočili.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.