08:50, pet, 29. Mar

Marko Soršak županski kandidat občine Hoče – Slivnica





Podžupan občine Hoče – Slivnica Marko Soršak se je po dveh letih uspešnega dela odločil kandidirati za župana, kot neodvisni in nestrankarski kandidat s podporo volivcev. Soršak kandidira s polno listo za občinski svet »Znamo. Zmoremo! Marko Soršak.« Njegovo kandidaturo je podprl tudi aktualni župan Jože Merkuš.

»Prepričan sem, da ponujanje ciljev in vizij ni dovolj, ampak jih je potrebno tudi uresničiti,« je ob najavi kandidature poudaril Marko Soršak in izpostavil prioritetne cilje svoje ekipe: »Med leti 2014 – 2018 bodo vsi občani Občine Hoče – Slivnica imeli urejeno preskrbo s pitno vodo, kar se morda marsikomu zdi samoumevno, pa v naši občini temu ni tako. S poslovnim logističnim centrom – MBLC (v angleškem prevodu Maribor business and logistic center), ki ga razvijamo skupaj z Ministrstvom za infrastrukturo in prostor, bomo neposredno zagotovili vsaj 500 novih delovnih mest. Še naprej si bomo prizadevali za dvig kakovosti življenja vseh prebivalcev naše občine, predvsem z ureditvijo javne infrastrukture – ureditev pešpoti, kolesarskih poti, športno rekreativnih površin in prostorov za medgeneracijsko druženje.« Aktualni župan Merkuš po dveh mandatih v kandidaturi Soršaka vidi najboljše zagotovilo za uspešno nadaljevanje začetih projektov in nadaljnji trajnostni razvoj občine. Merkuš je na Soršakovi listi tudi eden izmed kandidatov za občinski svet.

Marko Soršak

Več o programu »Znamo. Zmoremo! Marko Soršak« lahko preberete na spletni strani www.markosorsak.si in na socialnem omrežju Facebook. V prilogi vam pošiljamo tudi zloženko, ki bo v torek, 9.9.2014 v nakladi 3.848 izvodov razposlana na vse naslove prebivalcev občine Hoče – Slivnica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.