08:24, čet, 25. Apr

Marko Soršak zbral dovolj podpisov za župansko kandidaturo





Dosedanji župan Občine Hoče-Slivnica Marko Soršak, ki kandidira s podporo liste Znamo.Zmoremo! Marko Soršak. je v prvih urah zbiranja overjenih podpisov zbral zadostno podporo, zato je zaključil z zbiranjem podpisov podpore. Županski kandidat sicer potrebuje 81 overjenih glasov podpore za vložitev kandidature.

Do včeraj, 17. septembra 2018, je županu Marko Soršaku in njegovi listi Znamo.Zmoremo! Marko Soršak., v treh dneh zbiranja podpisov oddalo podporo kar 581 posameznic in posameznikov. Preračunano na delovne ure pomeni, da je vsak dan podpisalo podporo 193 občank in občanov oziroma kar 26 posameznikov na uro.

marko-sorsak-zupan-obcine-hoce-slivnica-2

»Iskreno sem vesel dobrega odziva svojih občank in občanov. Vem, da smo na pravi poti in, da smo na listi Znamo.Zmoremo! Marko Soršak. , kandidati in kandidatke, ki smo sposobni dosegati spremembe na bolje. Zavedam se, da je delo zahtevno, vendar, če delaš s srcem in strokovnostjo za dobro ljudi, to ni težko. V teh dneh se je nagarala tudi uslužbenka na krajevnem uradu, saj je morala poleg rednega dela overiti še ogromno podpisov podpore. Kljub temu, da se je za overitev čakalo tudi do 45 minut, ni nihče obupal tudi zaradi pozitivnega odnosa uslužbenke, za kar se ji na tem mestu zahvaljujem. Hvala vsem, ki ste mi namenili podporo. S svojim delom smo dokazali da znamo in zmoremo uspešno voditi občino. Obljubljam, da bom upravičil zaupanje in, da bom tudi v prihodnje delal v smeri razvoja občine za dobro kvaliteto bivanja vseh občank in občanov«, je povedal Soršak, ponovni županski kandidat.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.