16:27, sob, 20. Apr

Mariborski študenti se pripravljajo na Ftrgatev





Klub mariborskih študentov (KMŠ) v petek, 8. novembra, prireja že 4. Ftrgatev, ki bo potekala v dvorani UŠC Leona Štuklja. Gre za že tradicionalno prireditev, na kateri bodo zopet gostili najboljše slovenske in tuje glasbene izvajalce. Velik poudarek bo kakor leta poprej tudi na športno-adrenalinskem delu ter na dobrodelnosti. 

“Tam je okolje, kjer je vse in vsak sprejet, je družba, ki te sprejme za svojega. Občutek, ki ga ne pozabiš in ga vedno (znova) iščeš. Ftrgatev. Tisti občutek, ko slišiš bitje svojega srca in vznemirjenje ob pričakovanju nečesa pune ftrganega,” so sporočili iz KMŠ.

Foto: KMŠ
Foto: KMŠ

Kot pravijo organizatorji se je Ftrgatev samo treh letih razvila v eno največjih prireditev v Mariboru, katero organizira Klub mariborskih študentov. “V dosedanjih letih je prireditev privabila skoraj 10.000 obiskovalcev, zahtevala več kot 3000 ur priprav, sodelovala z več kot 40 partnerji in predstavila več kot 50 športnikov željnih adrenalina,” pravijo v KMŠ.

Ftrgatev ponuja prepletanje adrenalina in športa, zvečer pa se spremeni v prostor izjemnega glasbenega doživetja, odlične zabave in nepozabnih spominov. Klub mariborskih študentov tudi letos presega meje mogočega in vas poziva, da ste del letošnje zgodbe, ki poteka že od začetka poletja. “Ftrgatev ni samo večerni koncert, je tudi popoldanski športni del, je dobrodelnost in predstavlja način življenja. To leto smo se odločili, da skozi kratke filme predstavimo kaj nam in slovenskim znanim osebam pomeni biti pune ftrgan,” poudarjajo aktivisti KMŠ. “Ljudje si zaslužijo prostor, kjer se lahko sprostijo, proslavijo vsako preseženo mejo, uživajo v družbi, glasbi in so ponosni na to, kar so ter na to kar so dosegli!« pravijo v Klubu mariborskih študentov. Klub mariborskih študentov obljublja, da bo Ftrgatev v petek, 8. novembra 2019 ponovno presenetila z odličnim športnim programom in glasbenimi skupinami,” dodajajo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.