16:26, pet, 29. Mar

Mariborski rokometaši pripravljeni na zahtevno gostovanje





Rokometaši Rokometnega kluba Maribor Branik so ta vikend imeli čas za počitek pred zahtevnih gostovanjem, ki je pred njimi. Na naslednji tekmi bodo Mariborčani šli na zmago, da si zagotovijo končno 4. mesto v končnici lige NLB.

18. aprila čaka Mariborčane zahtevna tekma proti rokometašem iz Kopra. Pred Koprčani imajo Mariborčani na lestvici le točko prednosti. Tekma bo na sporedu ob 19.30 v koprski dvorani Bonifika.

»Za nami je vikend brez tekem, kjer smo si lahko malo odpočili glave in mislim, da smo se dobro pripravili na zahtevno gostovanje, ki je pred nami. Za nas je to zelo pomembna tekma, saj bi si lahko ob ugodnem rezultatu olajšali delo za osvojitev končnega 4. mesta. Toda zavedamo se, da nas čaka zelo težko delo, saj ima Koper zelo dobro moštvo. Vseeno pa sem mnenja, da če bomo mi ta pravi in da bomo prikazali svojo igro, da se lahko nadejamo dobrega rezultata,« je dejal kapetan vijoličastih rokometašev Tadej Sok, ki vidi Koprčane v enakem položaju kot so bili oni v zadnjem odigranem krogu proti Loki.

FOTO: RK Maribor Branik

»Gre za podobno situacijo v kateri smo bili na zadnje mi. Tudi oni so še brez zmage v tej končnici in potrebno bo osvojiti točke. Mi smo morali enostavno premagati Loko, podoben pritisk je sedaj pri njih. Mi smo svoje delo proti Loki opravili dobro, upam da bo Koper proti nam manj uspešen. Pritisk bo zagotovo prisoten, ampak mi moramo biti ta pravi, če želimo priti do točk,« je zaključil Sok.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.