12:52, čet, 28. Mar

Mariborski otok ponovno odpira vrata





Kopališče Mariborski otok je biser Maribora, srce in duša Mariborčanov. Kopališče bo svoja vrata odprlo v ponedeljek, 25. junija.

mariborski otok

Čeprav so na Športnih objektih Maribor predvideli, da bo otvoritev kopalne sezone v petek, 22. junija, ob uradnem zaključku šolskega leta in pričetku Festivala Lent 2018, pa so bili primorani, zaradi napovedanega slabega vremena in nizkih temperatur pričetek kopalne sezone premakniti na ponedeljek, 25. junija ob 9.00 uri.

Za brezhibno delovanje so opravili servisiranje strojnice in manjša dela na cevovodih. Kljub temu, da je otok ostal takšen kot ga poznamo, torej brez večjih investicijskih vlaganj. Vendar pa verjamejo, da bo v vročih poletnih dneh nudil osvežitev vsem, ki si bodo to zaželeli, zato vabijo na nepozabno doživetje.

mariborski otok, nova vadba, onmat fit vadba (3)
Nova kopalna sezona prinaša številne aktivnosti
  • Brezplačna izposoja športnih rekvizitov za obojko na mivki, nogomet na mivki, badminton, šah, namizni tenis, balinanje in še kaj.
  • Vsi, ki prisegate na tek, vam bo strokovno osebje v športnem kotičku z nasveti pomagalo pri pridobivanju kondicije za dvomesečno šolo teka, ki jo lahko izvajate na Mariborskem otoku, v točno določenih, v naprej znanih dnevih in sicer ob sredah in petkih.
  • Za najmlajše bodo pripravili risalni kotiček, bralni kotiček in igralni kotiček. Vse navedeno bo na razpolago vse dni v času odprtja kopališča od 10. 00 ure do 19. 00 ure.
  • Stalni program klubov: PK Branik – plavanje, vaterpolo, igre v vodi.
  • Enkratni športni dogodki : turnir v mini nogometu, turnir v odbojki na mivki, turnir v kartah, šahovski turnir.

 

Na Mariborski otok se ponovno vračajo Igre brez meja – City Games. Lani je bila mariborska ekipa najboljša. Letos jih bomo ponovno lahko pozdravili v ponedeljek, 13. avgusta ob 19.30 uri, ko se igre pričnejo. Sodelovalo bo 1500 tekmovalcev iz 12 držav.
I

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.