10:08, tor, 23. Apr

Mariborski nogometaši bliže naslovu prvaka





Bliža se težko pričakovani derbi, ko se bodo nogometaši Maribora v soboto ob 20.30 v pomerili z Olimpijo. Tekmeca bosta v okviru 34. kroga Prvelige Telekom Slovenije bržkone že odločala o naslovu prvaka, saj trenutno Maribor na prvenstveni lestvici vodi za točko, ima tudi boljši izkupiček na medsebojnih tekmah.
V soboto bo nedvomno spektakel v Ljudskem vrtu. Na NK Maribor so objavili, da je na voljo le še nekaj vstopnic za južno tribuno. Vsekakor pa bo na stadionu velika gneča, zato se odpravite na tekmo pravočasno.


Vstop na tekmo bo mogoč s predložitvijo osebnega dokumenta in vpisanimi podatki na vstopnici.
Ljudski vrt bo odprl vrata ob 19. uri in zaradi preverjanja dokumentov in drugačnega režima vstopa se je priporočljivo prej odpraviti na tribune. Da se izognemo gneči pri vhodih in smo z moštvom že na ogrevanju.

Vir: NK Maribor

Na dan tekme bo treba upoštevati tudi prometne informacije, s spremenjenim režimom okoli stadiona: od 5:00 že velja zapora parkirišč na Gregorčičevi, Mladinski in Kajuhovi ulici, od 15:00 do 24:00 pa sledi popolna zapora Gregorčičeve, Mladinske, Prežihove, Kajuhove in Vilharjeve ulice.

Organiziran bo tudi brezplačni avtobusni prevoz ob predložitvi vstopnice na vseh avtobusnih linijah, ki vozijo v, iz in skozi mestno središče ali bližino stadiona. Tako bo od 18. ure do konca voznega reda.

Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino. Veljajo osebne bančne kartice in Vijol’čna predplačilniška kartica NK Maribor, nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor.

Maribor ima po 33 krogih 74 točk, Olimpija pa točko manj. Ljubljančani so bili dolgo v vodstvu, a tudi po zaslugi zaporednih remijev na zadnjih dveh tekmah vodstvo prepustili večnim tekmecem iz Maribora.

Anketa našega portala pravi, da bo prvak letos NK Maribor

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.