14:46, pet, 19. Apr

Mariborčani optimistično na jutrišnjo tekmo





Vijoličaste jutri čaka povratni obračun z Glasgow Rangersi. Tekma bo ob 20.15 v Ljudskem vrtu. Kljub porazu na prvi tekmi s 3:1, Mariborčani verjamejo v preobrat.

Po spodbudnem vikendu, ko so Mariborčani premgali Gorico s 5:0, so po besedah Milaniča vse misli usmerjene v jutrišnjo tekmo. “Komaj čakamo tekmo. To pomeni, da nas čaka en super dvoboj proti dobremu nasprotniku. Želimo odigrati eno tekmo brez napak. Dobro, kombinatorno in maksimalno agresivno in jasno doseči zmago, ki nas bo peljala naprej,” je na današnji novinarski konferenci dejal trener vijoličastih Darko Milanič. 

Darko Milanič, NK Maribor.
Darko Milanič, NK Maribor.

Priprave na nestrpno pričakovan spektakularni četrtkov večer so v zaključni fazi. V klubu vijoličastih se zavedajo, da ne bo lahko, a kljub temu vedo, da morajo zmagati. Kot pravijo so pripravljeni priti do pozitivnega rezultata in do zmage, ki jih bo popeljala naprej. “Vemo kakšna tekma nas čaka jutri. Dober nasprotnik z druge strani, a smo pripravljeni, da gremo na teren in pokažemo, da smo kakovostna ekipa in pripravljeni na to, da zmagamo z dvema goloma razlike,” je dejal Jasmin Mešanović. 

Jasmin Mešanović, NK Maribor.
Jasmin Mešanović, NK Maribor.

Jutri od 17. ure dalje bodo vožnje z mestnimi avtobusi brezplačne za vse imetnike karte za nogometno tekmo, nekaj vstopnic je še na voljo, sicer pa domači pričakujejo tudi veliko podporo navijačev, ki bo pomenila dodatno energijo.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.