03:04, tor, 19. Mar

Maribor “prešvical” nedeljsko dopoldne





Največja fitnes organizacija v Sloveniji – Bodifit, ki praznuje že 20. obletnico je to nedeljsko dopoldne “prešvicala” Maribor.

Bodifit Švic fest dogodek, ki so ga lani priredili prvič, je letos v center Maribora privabil 250 aktivnih posameznikov in so se udeležili vodenih vadb, ki so jih vodili strokovnjaki iz Slovenije in tujine.

FOTO: Staš Miljuš
FOTO: Staš Miljuš

“Izgleda, da Mariborčani, pa tudi vsi ostali (ne gre namreč spregledati podatka, da je na dogodek prišlo kar nekaj obiskovalcev iz drugih koncev Slovenije) potrebujejo in si želijo tovrstnih dogodkov,” je povedal Marko Geršak, idejni vodja BODIFIT programa in organizator dogodka. “Vsekakor smo več kot zadovoljni z obiskom in odzivi” je še dodal.

Različne zvrsti popularnih vadb

Dogodek je s pilatesom otvoril mednarodni strokovnjak iz Velike Britanije – Michael King, katerega licenčne programe učijo v več kot 40 državah vsega sveta, kar je seveda velika čast, saj ima ravno ta vikend tečaje znotraj BODIFIT akademije. Skupaj s Kingom je vadilo okoli 100 udeležencev. Sledil je POWER JUSTFIT, ki mu pravijo tudi skupinski fitnes, torej vadba za moč z utežmi, ki sta so vodila BODIFIT strokovnjaka Goran Pjević in Katja Frol Štefan.

FOTO: Staš Miljuš
FOTO: Staš Miljuš

Nadaljeval je gost iz Kenije, ki sicer živi v sosednji Avstriji – Teddy Otieno z vadbo BURN BOOTCAMP, za popoln zaključek lepega sobotnega dopoldneva pa je poskrbel še Geršak z ekipo in vadbo FUSION BALANCE, ki je čudovita body&mind vadbena zvrst, mešanica joge in pilatesa z elementi tai-chi-ja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.