22:58, pet, 19. Apr

Maribor bogatejši za novi športni center





Maribor je bogatejši za novi športni center BP GYM na Titovi 62. Tako so odprli BP GYM center.

BP GYM se ukvarja z osebnim trenerstvom, športnimi pripravami, z izobraževanjem na področju športa in prehrane, skupinskimi treningi s ciljno usmerjenimi programi (hujšanje, pridobivanje mase, oblikovanje telesa) in pa tudi v tem trenutku zelo popularnim CROSSFIT-om.

Glavni osebi BP GYM sta Aleš Potrč in Sandi Bitenc, ki nenehno skrbita za izobraževanje na področju športa, treniranja in prehrane izven meja Slovenije in sodelujeta s številnimi trenerji po svetu, kot tudi s predavatelji, kot sta Charles Poliquin in dr. John Berardi (Precision Nutrition). Na področju prehrane se ukvarjamo z meritvami telesne kompozicije po BioSignature metodi (metoda razvita od enih najbolj priznanih trenerjev v svetu – Charles Poliquin) in svetovanjem na področju prehrane po principu življenjskih navad (habit based ali behavior based nutrition coaching).

Oprema v BP GYM je skrbno izbrana glede na funkcionalnost vadbe za raznolike primere (športnik, rekreativec, začetnik,…) in od proizvajalcev najvišje kakovosti (WatsonGym GB, CrossGym IT, Rogue USA). Kljub naravnanosti za izključno individualni in skupinski pristop k vadbi, bo mogoče izvesti lasten trening v prisotnosti trenerja čez dan in v lastni režiji. Tudi tukaj se bomo razlikovali od ostalih, ker bo treninge na tak način možno izvesti le v določenem časovnem razponu (11.00-16.00), ko bo v telovadnici tudi eden od trenerjev. Vsak pa bo dobil tudi plan vadbe, primeren njegovim ciljem, kot tudi osnovno svetovanje, v kolikor ga bo želel.

GYM

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.