11:21, sob, 20. Apr

Likovna razstava v Radljah ob Dravi





V četrtek, 10. novembra je JSKD Območne izpostave Radlje v radeljski knjižnici pripravil likovno razstavo slik, ki so nastale na peti likovni koloniji Kope 2011, katere organizator in pobudnik je g. Alojz Erjavec, ki največ pri svojem delu uporablja tehniko slikanja z oljem.

Na likovni koloniji so nastala razna likovna dela. Pri slikanju so uporabljali razne tehnike. Nastajali so akrili, pasteli, akvareli, oljne slike, id.
Vsi udeleženci likovne kolonije so se tako zbrali na likovni razstavi, kjer so jih presenetili z glasbenim kulturnim programom, za katerega je poskrbel g. Marjan Valenti z zvoki harmonike. Prav tako pa jih je pozdravil in nagovoril župan Alan Bukovnik. Kulturni program so končali s podelitvijo priznanj udeležencem kolonije ter druženju ob prigrizku in pijači.

Razstavljali so:
Leander Fužir iz Črne, Štefan Bobek iz Kotelj, Alojz Kreuh s Prevalj, Marjan Gregorc s Prevalj, Alojz Erjavc iz Radelj ob Dravi, Vojko Kumer iz Oplotnice, Srečko Frühauf iz Dravograda, Štefka Jesenek »Šeša« iz Slovenske Bistrice, Jožica Sobiech iz Radelj ob Dravi, Saša Plevnik iz Radelj ob Dravi, Jože Kremžar iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu, Drago Kopše iz Polskave in Lucija Gosak iz Vuhreda.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.