00:04, sre, 17. Apr

Lidl obeta službe v Mariboru





Trgovska družba Lidl Slovenija bo letos v Mariboru testno odprla mednarodni servisni center, ki bo nudil administrativno podporo vsem oddelkom nabave znotraj mednarodne trgovske skupine. Zaradi širitve aktivnosti naj bi na novo zaposlili okoli sto ljudi.

Lokacije za novi center še niso dokončno izbrali, bo pa z njegovo vzpostavitvijo Maribor postal središče poslovanja za partnerje 25 držav, kar je po mnenju direktorja nabave v Lidlu Slovenija Andreja Vouka izjemna potrditev: “Zelo smo ponosni predvsem na to, da je skupen servisni center prvi tovrsten znotraj Lidlove skupine in bomo v Sloveniji kot prvi dobili priložnost vzpostaviti tak center, ki si ga bomo delili s kolegi iz 25 držav.” Z odprtjem mariborskega centra naj bi namreč še utrdili svoj položaj in ugled znotraj (mednarodne) skupine, ki ima sedež v Nemčiji, trenutno pa je prisotna v 30 državah po svetu.

lidl

Sto zaposlitev v roku dveh let
Prve nove sodelavce bodo zaposlili že v naslednjih mesecih, trenutno pa iščejo predvsem referente za upravljanje nabav. Ekipo bodo v več časovnih intervalih krepili vse do konca leta 2017. Kot so zapisali na njihovi (karierni) razpise objavljajo januarja in julija.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.