14:19, pet, 19. Apr

Letos košarkarska akademija Goran Dragić online





Zaradi letošnje situacije z virusom (in odpovedi kampa na Rogli) so se v Športni agenciji Proelium skupaj z Goranom Dragićem odločili, da pripravijo prvi spletni (online) košarkarski kamp oziroma v tujini bolje znan kot – košarkarsko kliniko.

FOTO: Športna agencija Proelium

Gre za 14-dnevno druženje z NBA zvezdnikom, ki si želi skupaj s strokovnjaki predati svojo košarkarsko znanje in izkušnje. Člani spletne akademije oziroma spletnega kampa bodo zbrani v zaprti skupini, kjer bodo vsak dan dobili posebej prilagojene treninge in vaje. Goran se bo skupaj s soigralci, strokovnim štabom ter ostalimi strokovnjaki ob tem v živo (online – preko spleta) družil s člani spletnega košarkarskega kampa.

Odgovarjal bo na vprašanja članov in jim pomagal, da napredujejo in dosežejo to o čemer sanjajo. Na prvi tovrstni kamp se lahko prijavijo vsi košarkarji oziroma košarkarice ne glede na starost. Del izkupička spletnega košarkarskega kampa bo namenjen prenovi igrišč oziroma fundaciji Goran Dragić, še sporočajo iz Športne agencije Proelium.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.