00:20, sob, 20. Apr

Kulturni dan v Selnici ob Dravi





8. februar pa so kulturno preživeli tudi v Selnici ob Dravi, kjer so v svoj kulturni program vključili tudi dramsko igro, zapel pa je tudi moški pevski zbor.

Občani in občanke so v celotni prireditvi zelo uživali, predvsem pa jim je bilo všeč mešanje generacij, saj so jo spremljali in tudi nastopali, vsi od najmlajših do najstarejših. Takšni dogodki pa so po mnenju navzočih zelo pomembni za celotno Slovenijo, saj nam primanjkuje takšnih, kulturnih prireditev.

Prireditev je v Selnici ob Dravi tradicionalna in je vsako leto tudi dobro obiskana. Ravno zato se vsakič znova posebej potrudijo, da bi občani in občanke v njej čim bolj uživali. Moči vsako leto združijo učenci in tudi bivši učenci ter učitelji osnovne šole, k sodelovanju pa pristopijo tudi kulturna društva.

Na prireditvi smo zasledili tudi župana občine Selnica ob Dravi, Jurija Lepa, ki je na dogajanje ob 8 februarju, zelo ponosen, saj meni, da se vsako leto vsi res izjemno potrudijo in vedno pripravijo nekaj novega in svežega.


Na prireditvi so si ljudje lahko ogledali tudi razstavo, ki jo je pripravila likovna sekcija kulturnega društva Pavza. Kmečke žene, pa so po proslavi pripravile tudi zakusko.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.