20:35, tor, 23. Apr

“Krožišče bo!” je župan Fištravec pritrdil občanom





Po dvourni razpravi se je zaključila javna tribuna glede predvidene semaforizacije križišča Ulice Pariške komune in Ljubljanske ulice. Apel široke razprave je bil enoten: naj prekinejo z izvajanjem semaforizacije križišča in naredijo krožišče!

Prenova dotrajane prometnice, na lokaciji Ljubljanske ulice in ulice Pariške komune, se je začela v minulem tednu. Na tem mestu naj bi (namesto krožišča) naredili semaforizirano križišče, kar je močno razburilo širšo mariborsko javnost. Andrej Fištravec, župan Mestne občine Maribor, se je po burnih odzivih na socialnem omrežju odločil za javno tribuno, z namenom, da bi se prepričal v komentarje, ki jih je prebral na socialnem omrežju. Razprava je tokrat potrdila njegov dvom! Odločil se je v prid občanom. Dejal je: “Kot vaš župan, ne morem ravnati v nasprotju z voljo ljudi, ki živijo v mestu, zato bom takoj zaustavil projekt in s svojo ekipo storil vse potrebno, da se postavi rondo.”

Več si lahko ogledate v videu ter jutri v oddaji Občinski informator, ob 18.30, na BK TV. Celotno razpravo pa si lahko ogledate v petek, 23.8.2013, ob 17.00, na BK TV.

Foto: Uroš Zorman

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.