01:26, sre, 17. Apr

INTERVJU: Damjan Murko želi “predsedniški” šok





Damjan Murko, znan pevec in samopromotor nam je zaupal, zakaj si želi postati predsednik Republike Slovenije. Napoveduje šok, želi si čistko parlamenta, stavi pa na svojo prepoznavnost in instinkt.

Zakaj ste se odločili za kandidaturo predsednika?

Mnenja sem, da lahko v naši predalpski državici marsikaj spremenim, ravno zato, ker sem javna oseba. V svoji karieri sem dosegel vse. Vse, o čemer lahko nekateri samo sanjajo! Iz nič sem naredil blagovno znamko in dostojno živim od tega. Čas je za nekaj novega, za nove izzive, ki pa jim bom zagotovo kos. Saj sem sposoben, discipliniran, deloven… Verjamem, da je to šok, kot se imenuje moja nova pesem, vendar še naprej želim in bom šokiral ljudstvo tudi s takšnimi resnimi potezami.

Kakšno kampanjo boste imeli? In kako boste volilce prepričali, da ste vi pravi za predsednika Republike Slovenije?

Uradno najavil kandidature še nisem, čakam na pravi trenutek in na moj instinkt, ki me še nikoli ni prevaral. Že nekaj časa se pa igram s to mislijo, da bi bil uspešen in predvsem izredno priljubljen kot predsednik. Nikoli res nikoli, ne bi delil ljudi na raso, versko ali spolno prepričanje in poskrbeti bo treba tudi za najbolj ranljive, otroke in upokojence. Več denarja kulturi in umetnikom, kot sem tudi sam in nenazadnje dovolj pretvarjanja, da je v naši državi vse v najlepšem redu. Navzven uf, na znotraj pa fuj, kot je že rekel naš župnik in imel je prav. Čistka v vseh pogledih!

Vir: Facebook Damjan Murko (Fan Club)
Vir: Facebook Damjan Murko (Fan Club)

Kaj si obetate od predsedniškega stolčka? Kakšni so vaši cilji?

Prioritete so zagotovo čistka v samem parlamentu. Tukaj ni prostora za igrice, za “grebatorje” davkoplačevalskega denarja v svoje žepe, ni prostora za droge in ostale neumnosti, ki ne sodijo in ne pritičejo osebam, ki so na tako vidni funkciji.

Kaj menite o konkurentih, ki so že najavili kandidaturo?

Po mojem mnenju vsi niso najbolj primerni kandidati. Vem, da se nekateri ne ukvarjajo s politiko, ne z estrado in ne z ljudmi. Torej, takšni kandidati so nepotrebni.

Kakšen človek je sploh lahko politik?

Predvsem človek, ki posluša in se giblje v krogu malega človeka, starejših, invalidov, otrok, mladih družin. Samo takšen človek, ki dela in je med ljudstvom, je lahko uspešen in dober politik.

Ali lahko pričakujemo kampanjo v stilu Donalda Trumpa?

Trump je še zame preveč ekstremen. Hahaha. Pa verjemite, da sem navajen na vse. No – imava pa vsaj dve skupni točki: oba obvladava PIAR in oba imava za ženi Slovenki.

Levo: Zakonca Murko (Vir: enALifestyle) Desno: Zakonca Trump (Vir: Twitter)
Levo: Zakonca Murko (Vir: enALifestyle) Desno: Zakonca Trump (Vir: Twitter)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.