12:21, sre, 24. Apr

Glasbeno kulinarični izlet: PTUJ





Mladinsko društvo Bakheros s pomočjo kluba študentov Ruš, Selnica in Lovrenca, prireja v soboto 21. novmbra od 15 ure naprej glasbeno-kulinarični izlet po poteh mesta Ptuj z okolico.

unnamed

Glasbeno-kulinarični izleti postajajo njihova tradicija, saj so tudi lani, ob svoji 20. obletnici delovanja, odšli po poteh vinogradov na Dolenjskem.

Tudi na letošnjem izletu ne bo manjkalo veselja, odlične lokalne kulinarike ter seveda dobre kapljice. Tako bodo najprej pokušali vina znanih vinarjev v Vidovi kleti v Vidmu pri Ptuju ter sorte vin Vinogradništva Cvitanič. Tudi za okrepčitev je poskrbljeno, deležni bodo namreč domače pogostitve, kolin Pri treh lipah. Kot se spodobi pa bodo izlet zaključili veselo. V Kolnkišti na Ptuju se bodo tako skupaj poveselili vse do jutranjih ur.

Ker pa vedo, da ste ob prebiranju zgornjih vrstic dobili ”lušte”, vas vabijo, da se jim pridružite!
Cena glasbeno-kulinaričnega izleta je 25€. V to ceno so všteti vsi stroški prevoza, hrana, degustacija vin v kleteh in zaključna zabava v Kolnkišti. Število mest je omejeno na 50 ljudi.

Svojo prisotnost lahko potrdite na tej povezavi ali pa pri Mihi Štrucu (031 814 833). Prijava je dokončno potrjena ob plačilu celotne prijavnine.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.