06:00, pet, 29. Mar

FOTO: Zagorelo v avtoličarski delavnici





Včeraj popoldne je zagorelo v okolici Maribora.

Ob 15.40 je na Cesti v Rošpoh v Kamnici, občina Maribor, zagorelo v avtoličarski delavnici. Ogenj je zajel strešno konstrukcijo v izmeri 130 kvadratnih metrov in ličarsko komoro v izmeri 20 kvadratnih metrov, hkrati je ogenj uničil tudi osebno vozilo, ki se je nahajalo v komori.

https://www.facebook.com/PGDKamnica112/posts/2561811547467084

Kot so zapisali na Upravi za zaščito in reševanje RS so gasilci JZ GB Maribor, PGD Kamnica in PGD Studenci ogenj pogasili, preprečili širjenje požara na ostali del delavnice, obvarovali stanovanjski objekt ter pregledali žarišča in okolico.

V avtokleparski oziroma avtoličarski delavnici v Kamnici pri Mariboru je v torek popoldne izbruhnil požar. Zgorelo je ostrešje delavnice, lakirna komora in en osebni avtomobil, ki je bil na popravilu. Na delavnici je nastalo za okoli 55.000 evrov materialne škode, na zgorelem vozilu pa okrog 3500, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Kot so še zapisali, sta delavca pred požarom uspela rešiti dva avtomobila, ki sta bila na popravilu. Z gasilnimi aparati sta skušala pogasiti požar, a jima ni uspelo. Požar so nato pogasili gasilci. Poškodovan ni bil nihče. Po ugotovitvah policistov je do požara najverjetneje prišlo na električni napeljavi zunanje svetlobne reklamne table, ki je nameščena tik pod ostrešjem. O svojih ugotovitvah bodo podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.