17:47, čet, 28. Mar

FOTO: V Rušah prižgali Svetlice





Decembrski program v Občini Ruše se je pričel točno na prvi dan tega meseca. Kot je sedaj že tradicija, so se občani vseh generacij zbrali v parku pred občino. Dišalo je po čaju in „sladki skušnjavi“. Tako so čakali na pravljični trenutek, ko so zagorele Svetlice.

Ob tej priložnosti so OŠ Janka Glazerja Ruše podelili tudi donacijo v vrednosti 800 evrov. Donacijo, ki so jo prispevale Krajevne skupnosti Bistrica ob Dravi, Bezena, Ruše in Smolnik, so namenili za socialno ogrožene otroke ruške šole, predal pa jo je župan Uroš Razpet.
svetlice ruse 2017 (45)

Najprej so za vzdušje poskrbeli učenci OŠ Janka Glazerja Ruše. Petju je sledil ognjeni spektakel, nato so prižgali Svetlice. Avtentično praznično razsvetljavo, ki je nimajo nikjer drugje.

svetlice ruse 2017 (2)

Letos so prižig Svetlic že tradicionalno pripravili predstavniki CEZAMa, v sodelovanju z Občino Ruše. Tudi sicer pa so na CEZAMu osrednji koordinatorji decembrskega programa, ki se bo odvijal skozi cel mesec. Tokrat bo še posebej pestro, saj bodo prihodnjo soboto tudi uradno odprli drsališče v Športnem parku Ruše. Tako bodo dodatno popestrili decembersko ponudbo, drsališče pa bo na voljo vse do februarja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.