17:06, tor, 23. Apr

FOTO: V občini Pesnica podelili občinska priznanja





Na osrednji slovesnosti ob 23. občinskem prazniku, ki je bila včeraj, je župan Občine Pesnica Gregor Žmak podelil občinska priznanja ter se prejemnikom zahvalil za njihove dosežke in doprinos k razvoju občine Pesnica. Podelili so tudi naziv častnega občana. Tega je za izjemno pomemben prispevek k razvoju in ugledu občine Pesnica prejel Jože Senekovič. 

Vir: Občina Pesnica
Vir: Občina Pesnica

Med dobitniki Priznanja Občine Pesnica so Rudolf Kraner, ki je prejel priznanje za posebne zasluge na kulturnem področju, Mojca Pleteršek in Sergeja Pauman sta perejeli priznaje za izjemne dosežke na športnem področju, Branko Perdan za delo v društvu upokojencev, organih društev ter aktivno delo v kraju ter še Ansambel Zadetek za izjemne dosežke na glasbenem področju. Podelili so tudi dva Zlata grba Občine Pesnic, ki sta ga prejela Mateja Pucko za izjemne dosežke na področju gledališke dejavnosti in Ivo Šabeder za dolgoletno aktivno delo v organih občine, KS Jarenina in Lovski družini Pesnica – Jarenina. Najvišnji naziv Častni občan je prejel Jože Senekovič, ki je v s svojim delom doprinesel razvoju in ugledu občine Pesnica.

Vir: Občina Pesnica
Vir: Občina Pesnica

Sklep o podelitvi priznanj Občine Pesnica so sprejeli občinski svetniki na 6. redni seji, ki je potekala 18. junija. Slovesnost so popestrili nastopajoči s pestrim kulturnim programom.

Vir: Občina Pesnica
Vir: Občina Pesnica

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.