16:33, pet, 19. Apr

FOTO: Tekmovanje Inline slaloma na rolerjih v Vuzenici





V sklopu 25. Vuzeniških dni so člani Smučarskega kluba (SK) Vuzenica priredili inline rolanje oz. slalom na rolerjih. Udeleženci so se zbrali v Športnem parku in se najprej preizkusili na treningu, nato pa je sledilo tekmovanje.

67983225_2417956385113727_7426594703618867200_n

Tokrat je v Vuzenici inline slalom na rolerjih potekal že peto leto. V tej vrsti športa gre za kombinacijo rolanja ter smučanja, katerega so se danes v Vuzenici udeležili otroci ter odrasli. Ta vrsta športa je namenjena vsem generacijam. Tekmovanje pa so nekateri izkoristili tudi za trening pred zimsko sezono, ko bodo rolarje zamenjali za smuči. Letos so se na tekmovanju predstavile tudi ekipe in tekmovalci iz tujih držav.

Projekt “Slalom na rolerjih” je dogodek v okviru Vuzeniških dni. “Na osnovi dobrega odziva iz preteklih let, smo se odločili, da projekt nadgradimo in ustvarimo še nekaj več za tekmovalce, člane kluba, podpornike, ter občanke in občane občine Vuzenica, Slovenije ter širše,” dodajajo v SK Vuzenica. “Tudi letos nam je uspelo ustvariti pogoje in bodo točke na tekmi “slaloma na rolerjih” ponovno štele za točke svetovnega pokala. S tem smo ustvarili zanimanje tekmovalcev znotraj Evrope in tudi širše,” še pravijo v SK Vuzenica.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.