06:40, čet, 25. Apr

FOTO: StellarBeat otvoril house mojster Claptone





StellarBeat Music Festival je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi odprl portal, skozi katerega so pustolovci stopili daleč onkraj meja poznanega. Na prvem večeru največje elektronske pustolovščine v Sloveniji so se v Stellar Areni in na Undetected odru zvrstili domači in tuji DJ-ji, z misterioznim mojstrom house glasbe Claptonom na čelu. S tem so otvorili tretjo izvedbo festivala elektronske glasbe, obiskovalci pa so dodobra zapolnili zvezdno areno.

Tretje leto zapored se v Rogozi pričel elektronski glasbeni festival StellarBeat, ki ponuja kvalitetno glasbo več kot 50 DJ-ev na kar štirih odrih, z do sedaj največjo produkcijo in prav posebnim glasbeno-vizualnim spektaklom. Pred več tisoč glavo množico je včeraj v Stellar Areni stopil eden izmed največjih imen na svetovni sceni house glasbe, skrivnosten in mističen Claptone, ki je s svojimi globokimi in očarljivimi house ritmi pustolovce poslal v ekstazo. Na odru pridružili še slovenski veljaki elektronske glasbe, vedno izjemen Mike Vale, Afekt Music, Glia, Teodor G. In Rudeey.

stellar beta

Prvi večer Undetected odra s svetovno znano Fernando Martins

Po lanskem otvoritvenem uspehu Undetected odra, se je ta za letošnjo edicijo programsko močno okrepil in tudi letos postregel s tršimi ritmi in temnejšimi zvoki. Na otvoritvenem večeru se je predstavila Fernanda Martins, eno največjih ženskih imen na svetovni techno sceni, na odru so se ji pridružili še Katarza, DVID, Stanny Abram, Damir Hoffman ter Sara Popovic.

Ko se je sonce že dodobra prebudilo, se glasbeno potovanje še ni zaključilo, temveč le nadaljevalo na AFTER odru, ki predstavlja eno izmed letošnjih novosti. Vse do 9. ure zjutraj je zbrane navduševal Šmon. Zabava pa se bo nato na drugi festivalski dan, kot tudi v nedeljo, 23. junija, nadaljevala že ob 12. uri na Stellar plaži, kjer bo poleg glasbe poskrbljeno tudi za športne aktivnosti.

Pred nami še dva festivalska dneva in večera

Po uspešnem prvem dnevu festivala vse pustolovce čakata še dva dneva polna dobre glasbe in vizualnih presežkov. Že danes bosta nastopila mojstra hitov Mahmut Orhan in hipnotični Burak Yeter, na Undetected odru pa izjemen Mladen Tomic. Na finalno večer pa globalni superzvezdnik Robin Schulz v Stellar Areno prinaša svoj glasbeno-vizualni spektakel s katerim navdušuje množice po celem svetu.

stellar beta

Za vse navdušence elektronske glasbe so organizirali tudi brezplačen avtobusni prevoz iz Maribora do samega vhoda na festival. Spored festivalskega dogajanja in postaje, kjer ustavlja avtobus najdete TUKAJ.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.