08:40, sre, 24. Apr

FOTO: Pubec znova združil štajerske vinarje





Pubec – štajersko mlado vino je že četrto leto združilo štajerske vinarje v edinstven projekt, v katerem s promocijo mladih vin povečuje prepoznavnost štajerskih vinarjev ter Štajerske kot vinorodnega okoliša tako doma, kot v tujini.

Blagovna znamka Pubec – štajersko mlado vino že četrto leto združuje štajerske vinarje v edinstven projekt, v katerem s promocijo mladih vin povečuje prepoznavnost štajerskih vinarjev ter Štajerske kot vinorodnega okoliša tako doma, kot v tujini.

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed

24 vinarjev je v Porsche Ptujska cesta, Maribor na 4. Salonu štajerskih mladih vin ponovno dokazalo, da združeni zmorejo več. Približno 800 obiskovalcev je lahko okušalo mlada vina, ki so s svojim okusom presegla pričakovanja ljubiteljev vina. Sadna, dišeča, iskriva, predvsem pa zelo pitna in elegantna vina napovedujejo izvrsten letnik 2018 za Štajersko. Pubeci se bodo letos, že tretje leto zapored, predstavili tudi v Ljubljani. Prestolnico bodo obiskali v sredo, 7. novembra 2018, na 3. Salonu štajerskih mladih vin, ki bo potekal od 17. ure dalje v Festivalni dvorani na Gospodarskem razstavišču. Sveža in dišeča vina pa bo spremljala tudi pristna štajerska kulinarika in odlična glasba.
Okrog 800 obiskovalcev je obiskalo četrti Salon štajerskih mladih vin v Mariboru, na katerem je svoje Pubece predstavilo 24 štajerskih vinarjev, združenih v projekt Pubec. Za odlično kombinacijo vin s štajersko kulinariko je ponovno poskrbela Srednja šola za gostinstvo in turizem Maribor, za glasbeno kuliso pa je na odru tokrat stala glasbena skupina Chizz Band iz Ptuja.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.