11:44, sre, 24. Apr

FOTO in VIDEO: Maribox odpira vrata, takšnim navodilom morate slediti ob obisku kina





V mariborskem Mariboxu so čas zaprtja izkoristili za obnovitvena dela in z današnjim dnem še bolj nestrpno pričakujejo obiskovalce.

Kot nam je povedal direktor Stipe Jerić je trenutno najbolj pomembno, da se upoštevajo vsa priporočila NIJZ-ja: “To pomeni, da kot tudi ostale trgovske centre, v Maribox obiskovalci vstopajo z maskami, ohranjajo varnostno razdaljo, si razkužijo roke …” 

Obrazna maska je za zdaj potrebna za gibanje po objektu, ko pa obiskovalci sedijo na sedežih kinodvorane, pa jo lahko snamejo. Prav tako je ne potrebujejo med igro biljarda in ko sedijo za mizo kavarne.

Na filmskih platnih se bodo najprej vrteli filmi, ki so bili na sporedu pred samim zaprtjem, povsem novih filmov še ni, nam zaupa Jerić in doda: “Ampak obetamo si že v sredini junija prve premiere, tudi premierne dogodke bomo takrat organizirali, kot smo to počeli v preteklosti. Nam pa omejitve trenutno diktirajo število vstopnic, ki jih lahko prodamo. V dvorani bo lahko največ 50 ljudi, odvisno od velikosti dvorane, ljudje pa bodo sedeli v predvideni varnosti razdalji.”

To pomeni, da bodo med posameznimi obiskovalci trije sedeži prazni. Seveda pa bodo družine in partnerji, ki živijo v skupnem gospodinjstvu lahko sedeli skupaj, do naslednjega obiskovalca, pa bodo morali imeti tri proste sedeže. Prav tako bo vsaka druga vrsta prazna.

V Mariboxu so na vnovično odprtje več kot pripravljeni: “Pravzaprav smo se 13. marca že začeli pripravljati na ponovno odprtje, tako da smo imeli načrtovane določene investicije. Med temi je bila obnova sedežev v dveh dvoranah. Nekoliko smo posodabljali našo projekcijsko tehnologijo in je to tudi proces, ki ga bomo peljali v prihodnjih mesecih. Naš cilj je, da našim obiskovalcem ponudimo, da ko se vrnejo, se vrnejo še v boljšo kino izkušnjo.”

S tem razlogom, da obiskovalcem ponudijo celovito izkušnjo so tudi v pritličju prenavljali kavarno v celoti, z novo ponudbo, prav tako je nova biljardnica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.