01:19, pet, 26. Apr

FOTO in VIDEO: KFC restavracija v Pesnici razkrila skrivnosti svoje kuhinje





Prva KFC restavracija v Sloveniji, o kateri smo pred dnevi slišali tudi nekaj pritožb obiskovalcev, je včeraj popravila vtis z odprtjem vrat kuhinje slovenskim medijem in povabljenim gostom. 

V restavraciji so gostje preverili kako v KFC kuhinji poteka priprava najznačilnejših KFC jedi, med drugim piščanca Kentucky, hrustljavih perutničk Hot & Spicy Wings ali sendviča Zinger, ki so ga pred kratkim poslali celo v vesolje. Piščančje meso dobavljajo v restavracije od 2- do 3-krat tedensko, nato ga lastnoročno panirajo in pripravijo v restavracijski kuhinji. Sledila je le še degustacija hrustljavega piščanca postreženega v ikonični KFC Košari.

Boštjan Klun je goste ponesel v zgodbo Colonela Harlanda Davida Sandersa in jim razkril skrivnosti KFC kuhinje, način priprave svežega piščanca. Na druženju je dobrodošlico KFC-ju zaželel tudi župan Občine Pesnica, Venčeslav Senekovič.

KFC Pesnica

Regionalni direktor AmRest odgovoren za slovenski in hrvaški trg Istvan Kormendi je ob medijski pokušini povedal: »KFC Dobrenje je naša prva restavracija v Sloveniji, zagotovo pa načrtujemo širitev tudi na druge lokacije. Cilj je vsekakor postati prva izbira Slovencev za priložnostne obroke s sveže paniranim, hrustljavim piščancem.«

V nadaljevanju je potrdil, da je KFC v lokalnem okolju odprl kar 35 novih delovnih mest, obenem pa si želijo plodnega sodelovanja z lokalno skupnostjo: »AmRest je največji upravljavec restavracij v Srednji in Vzhodni Evropi, v Sloveniji pa smo prevzeli vlogo ekskluzivnega distributerja za KFC restavracije. V svojem portfelju trenutno beležimo 1500 restavracij s hitro prehrano, restavracij za priložnostno prehranjevanje in kavarn, od Španije pa vse do Kitajske. V tem oziru verjamemo, da je še veliko prostora za širitev tudi v Sloveniji.«

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.