18:42, pet, 19. Apr

FOTO in VIDEO: Franc Pukšič ponovno za župana občine Destrnik





Kljub temu, da je nekdanji župan občine Destrnik dejal, da v prihodnosti ne bo več kandidiral za župana, si je kot kaže premislil in danes na novinarski konferenci tudi uradno naznanil svojo kandidaturo.

Franc Pukšič in člani liste Na(j)prej Destrnik
Franc Pukšič in člani liste Na(j)prej Destrnik

Uvodoma se je Franc Pukšič, ki bo kandidiral kot neodvisni kandidat na listi Na(j)prej Destrnik, zahvalil občankam in občanom za izkazano podporo v obliki podpisov. “Za nekajkrat smo presegli število podpisov, ki bi jih morali zbrati za uradno vložitev županske in svetniških kandidatur,” je uvod zaključil Pukšič in dodal, da je bila, kot kaže, županska kandidatura pravilna odločitev. Pukšič je dejal, da bodo končni program izoblikovali skupaj z občani in občankami. “Vsekakor pa je že zdaj jasno, da bomo poskrbeli, da bosta upravna enota in pošta v naši občini spet delovali normalno, saj zdaj pošta deluje v okviru trgovina, kar je nedopustno, za vse upravne postopke pa se je potrebno peljati na Ptuj,” o načrtih razmišlja Pukšič.

Franc Pukšič in člani liste Na(j)prej Destrnik
Franc Pukšič in člani liste Na(j)prej Destrnik

Sicer pa se bo Pukšič ob morebitni izvolitvi zavzemal za izgradnjo start-up pisarne, ki bi pomagala mladim podjetnikom, velikega nogometnega igrišča ter podjetno-obrtne cone z bencinsko črpalko, saj med Lenartom in Ptujem ni niti ene. Več podrobnosti njegovega programa pa v priloženem videu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.