10:41, čet, 28. Mar

Flisarju zaradi razgrajanja kazen višini 1500 evrov





Smučarska zveza Slovenije (SZS) je sprejela disciplinski ukrep zoper smučarja prostega sloga Filipa Flisarja in mu zaradi incidenta, ki ga je na Ptuju konec prejšnjega tedna povzročil v vinjenem stanju, izrekla plačilo denarne kazni v višini 1500 evrov. Sredstva bodo v celoti namenjena razvoju mladih tekmovalcev, so sporočili s SZS.

filip flisar

Smučarska zveza Slovenije je odločitev sprejela na podlagi disciplinskega pravilnika ter po pogovoru s Flisarjem, ki se je za svoje dejanje še enkrat opravičil tako organom zveze kot panogi ter še posebej vsem navijačem, ljubiteljem zimskega športa in športnikom. S tem je SZS postopek izreka disciplinskega ukrepa tudi zaključila.

“Za svoje dejanje, ki ga iskreno obžalujem, se še enkrat opravičujem vsem. Disciplinski ukrep Smučarske zveze Slovenije v celoti spoštujem in še enkrat priznavam napako, ki sem jo storil. Ta mi ni v ponos, niti ni v moji naravi. Še posebej pa se opravičujem vsem športnim navdušencem, ki sem jih s svojim ravnanjem prizadel,” je po končanem postopku povedal Flisar, proti kateremu naj ne bi bilo ukrepov s strani Slovenske vojske, pri kateri je zaposlen.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.