17:13, tor, 16. Apr

Druga priložnost znova vabi na tržnico Tabor





Prihajajoča sobota, 14. septembra, bo postregla s pestrim dogajanjem na Tržnici Tabor, kamor se po poletnem premoru vrača Druga priložnost.

Kot so sporočili iz Snage Maribor, bodo tokrat dali priložnost jesensko obarvanim predmetom, ki jih ne potrebujete več, imajo pa uporabno vrednost in lahko služijo nekomu drugemu (šolske knjige, jesenske kolekcije jaken, bund, jop, obutve, hišni pripomočki, kolesa …).

Od 8. ure naprej bodo svoje mize začeli polniti priložnostni prodajalci, na mizah pa se bo
zagotovo našlo nekaj, kar ste iskali, pa v trgovinah niste našli.
“Čeprav prodajalcem svetujemo predhodno najavo, se lahko prijavijo tudi v soboto pri inkasantu, ki bo prisoten na tržnici,” pravijo na Snagi Maribor in dodajajo, da je bila “junijska Druga priložnost sicer po prostoru, ki je bil predviden za prodajalce, premajhna za vse, zato tudi tokrat velja, da imajo pri dodelitvi ustreznega prodajnega prostora, mize, prednost tisti, ki so se prijavili predhodno.” Prijavnica za Drugo priložnost je na spletni strani Snage Maribor, objavili pa so jo tudi na družbenem omrežju Facebook na FB-strani Mariborskih tržnic.

Na dosedanjih treh Drugih priložnosti se je stkalo veliko novih prijateljskih vezi, saj je pomemben vidik takšne prodaje tudi druženje in spoznavanje ljudi iz neposredne soseske. S Snage Maribor pa še dodajajo, da so poskrbeli za hrano pri bližnjem baru.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.