09:42, pet, 29. Mar

Sprememba – dostava pošiljk v izrednih vremenskih razmerah





Pošta Slovenije bo danes (6. februarja) glede na spremenjene vremenske razmere in aktualno vremensko napoved dostavljala pošiljke, kjer bodo razmere to dopuščale.

Pošta Slovenije bo glede na spremenjene vremenske razmere in aktualno vremensko napoved Agencije RS za okolje danes opravljala dostavo pošiljk na območjih, kjer bodo razmere to dopuščale. Ob tem Pošta Slovenije poudarja, da sta primarnega pomena varnost in zdravje njenih zaposlenih. Potek dostave pošiljk v naslednjih dneh bo Pošta Slovenije prilagajala sproti, v skladu z razmerami.

Glede na zadnje podatke Agencije RS za okolje ter deloma sproščen tovorni promet na državnih cestah bo Pošta Slovenije danes, opravljala dostavo pošiljk na območjih, kjer bodo razmere to dopuščale. Zaradi snežnih razmer in morebitnega izpada električne energije so pa lahko zaprte posamezne pošte. Seznam pošt, ki bodo morebiti zaprte, bo objavljen na spletni strani Pošte Slovenije www.posta.si.

Zaradi oteženih vremenskih razmer bo lahko prišlo do določenih zamud pri dostavi poštnih pošiljk, zato Pošta Slovenije uporabnike poštnih storitev prosi za razumevanje.

posiljka posta slovenije (1)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.