01:14, pet, 26. Apr

DODATNI RAZPIS ZA SPREJEM V ŠTUDENTSKE DOMOVE





DODATNI RAZPIS ZA SPREJEM ŠTUDENTOV VISOKOŠOLSKEGA ŠTUDIJA V ŠTUDENTSKE DOMOVE UNIVERZE V MARIBORU za š.l. 2013/14 objavljamo na spletni strani.

PROŠNJO ZA SPREJEM je mogoče oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ portalu v roku: od 3. 1. 2014 do 3. 2. 2014.

Pozitivno rešena prošnja za sprejem omogoča, da lahko še v tem študijskem letu izkoristite prednosti bivanja v študentskih domovih: bližina fakultet, saj so domovi na petih lokacijah: Gosposvetska c. 83, Tyrševa 23, Koroška 35 (Lent), Smetanova 71 in Gorkega 45 (Quadro), garsonjere, enoposteljne in dvoposteljne sobe s souporabo kuhinj in kopalnic za 2 do 9 oseb, sobe z neomejeno uporabo interneta in s priključkom za kabelsko televizijo, nizka cena bivanja, ki vključuje vse stroške (od 64 € do 135 € oz. 180 €), prostori za študij, za obštudijsko dejavnost, multimedijske učilnice, likovna in glasbena soba, uporaba športnih objektov ( fitnes in soba za namizni tenis v vsakem naselju, igrišče v naselju na Gosposvetski ulici, telovadnica v naselju na Tyrševi ulici), možnost najema parkirnega mesta v garažnih hišah na Lentu in v Smetanovi ulici, možnost pranja in sušenja svojega perila v vsakem domu, bližina Univerzitetne knjižnice Maribor in centra mesta, Ljudskega vrta, UŠC Leona Štuklja itd..

Vselili bodo vse študente, ki bodo izpolnjevali pogoje navedene v razpisu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.