Dobrodelni koncert z geslom Selnica za Sandija

V Hramu kulture Arnolda Tovornika v Selnici ob Dravi bo v veliki dvorani v nedeljo, 26. januarja 2020, dobrodelni koncert, na katerem bodo nastopila selniška društva in gostje. Izkupiček od prodaje vstopnic je namenjen selniškemu občanu Sandiju Hiršu, ki je zbolel za hudo boleznijo.

Vstopnice lahko kupite v pisarni TIC-a v Hramu kulture Arnolda Tovornika, vsaka stane 10 evrov, na voljo pa bodo tudi uro pred koncertom. Pisarna pa je sicer odprta ob ponedeljkih, sredah in petkih od 13. do 19. ure, ob četrtkih pa od 11. do 13. ure.

Hram kulture Arnolda Tovornika v Selnici ob Dravi

Hram kulture Arnolda Tovornika v Selnici ob Dravi

Izkupiček od prodaje vstopnic bodo namenili občanu Sandiju Hiršu, ki je v svojih najlepših letih zbolel za redko in zahrbtno boleznijo. Sam je povedal, kot so zapisali na spletni strani hrama kulture: “Pomoč in podpora lokalne skupnosti, prijateljev in znancev mi pomeni zelo veliko in mi predstavlja dodatno moč pri tlakovanju nove, trdne poti, po kateri stopam. Zbrana sredstva bom namenil zahtevni rehabilitaciji in terapijam, ki mi zelo pomagajo. Hvala vam, da mi želite pomagati. Ponosen sem na vas, Selničani.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV