17:31, tor, 16. Apr

Dobrodelna prireditev OTROCI OTROKOM





V Selnici ob Dravi je v soboto, 19. novembra potekala dobrodelna akcija OTROCI OTROKOM, ki jo je priredilo društvo BOBEK, z namenom, da pomagajo in darujejo oblačila, obutev, igrače in športno opremo, za otroke iz socialno ogroženih družin.

Na dobrodelni prirediti, je lahko vsak izmed otrok užival na napihljivi džungli. Za še pestrejši izbor ritmov glasbe je za naše najmlajše poskrbel DJ Bobek. Za posebno glasbeno presenečenje je poskrbel Boštjan Bračič z odpeto pesmijo, ki nam je zaupal, da se zelo rad udeležuje tovrstnih humanitarnih akcij, s katerimi lahko pomagaš ljudem, ki so pomoči potrebni in katerih je iz dneva v dan več. Kot je sam dejal, bi želel, da bi bilo tovrstnih akcij več in, da bi ljudje z veseljem pomagali drug drugemu, ter s tem darovali kanček dobrote, ki pa nekomu lahko pomeni vse.

Otroci, ki so bili zelo radodarni in, ki so podarili stvari za nekoga, ki jih bo še kako zelo potreboval, so to naredili z največjim veseljem in željo, da bi nekdo od njihovih vrstnikov, bil tako srečen, ko so bili otroci, ki so z veseljem te stvari podarili in s tem tudi spoznali in se naučili, kako pomembno je pomagati drug drugemu in biti solidaren ter human.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.