11:07, pet, 19. Apr

Delavnica fotografije in oblikovanja v Cezam-u





KURS vabi na digitalno-izobraževalne delavnice, ki nas bodo popeljale skozi projekte Kursa iz vidika Foto & Design-a, ki bodo potekale v Soboto, 30.11.2013 od 9.ure naprej, v mali dvorani Cezama!
Delavnice bodo potekale v dveh sklopih. Dopoldan bomo pričeli z delavnico fotografiranja in oblikovanja Popoldan pa nadaljujemo delavnico spoznavanja osnov -Microsoft Office- paketa.

Delavnica_KURS
FOTO-DES delavnica
Kreativni pristop do fotografije in oblikovanja iz »našega« vidika.
Ne gre za »by the book« temveč za FreeLance delavnico pri kateri bomo prav tako potegnili vzporednice z osnovami. Pri tematiki nam bo pomagal prihajajoč »Veseli December«.
Pri fotografiji bomo na terenu »snapnili shote«, ki se bodo kasneje uporabili pri samem oblikovanju in iz tega naredili končen produkt »Flyer, plakat in facebook timeline picture.«
Foto delavnica se začne ob 9ih zjutraj v mali Dvorani cezama in se zdruzi ter nadaljuje kot delavnica oblikovanja, ki bo trajala vse do 13ih. Odmore bomo določili skupaj.
Za participacijo je poteben lasten fotoaparat in lasten računalnik z Adobe paketom.

MICROSOFT OFFICE delavnica
Na delavnicah Microsoft Office bomo spoznali programe Word, PowerPoint in osnove programa Excel. Pri vseh programih se bomo osredotočili na potrebe študentov in se na praktični primeri naučili kako si lahko z njimi pomagajo pri študiju. Na koncu bomo uredili seminarsko nalogo, po pravilih, ki jih določa Univerza v Mariboru.
Internet je v zadnjih letih prestavil vse mejnike na svetu. Na delavnici s področja HTML-ja in CSS-a bodo udeležencem predstavljene osnovna orodja in ukazi, ki jih potrebujejo za izdelavo spletne strani. Prav tako se bomo seznanili z zadnjimi trendi na področju spleta.
Udeleženci potrebujejo: računalnik, Office paket (vsaj Word, PowerPoint in Excel).
Delavnice bodo izvedene s strani mladih za mlade!

Za vsa ostala vprašanja smo vam na voljo na info@kurs.si

Se vidimo!
Vaš KURS

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.